Gallery

MEAT THE TRUTH VERTONING IN ROTTERDAM
Op 21 september 2010 organiseerde de wergroepen van de Partij voor de Dieren Zuid-Holland en Rotterdam een Meat the Truth vertoning in LCC De Castagnet. NGPF-directeur Karen Soeters was aanwezig om de film in te leiden en na afloop vragen van het publiek te beantwoorden.
Foto’s: Monique van Dijk Armor

MEAT THE TRUTH VERTONING BIJ EUROPESE COMMISSIE IN BRUSSEL
Op dinsdag 13 juli 2010 werd Meat the Truth vertoond bij de Europese Commissie in Brussel, waar NGPF-directeur Karen Soeters aanwezig was om vragen te beantwoorden en in discussie te gaan met het publiek.
Foto’s: Monique van Dijk Armor

MEAT THE TRUTH-VERTONING BIJ VERENIGDE NATIES IN BRUSSEL
Op uitnodiging van de Verenigde Naties presenteerde Marianne Thieme op 26 mei Meat the Truth tijdens de maandelijkse filmavond CINE ONU bij UNRIC in Brussel.
Foto’s: Monique van Dijk Armor

VERTONING IN CUENCA, ECUADOR
AnimaNaturalis in Ecuador heeft een reeks vertoningen georganiseerd in verschillende plaatsen in Ecuador.
De vertoning in Cueca vond plaats op 7 september 2009.
Foto’s: AnimaNaturalis, Ecuador

VEGGIE PRIDE PARADE & NYC PREMIERE
Op 15 mei 2009 vond de Veggie Pride Parade plaats in New York. Marianne Thieme, Eerste Kamerlid voor de Partij voor de Dieren Niko Koffeman, NGPF-directeur Karen Soeters en overige Meat the Truth medewerkers liepen mee in de parade. Na afloop vond de New York première van Meat the Truth plaats in de New York Film Academy. Ruim 400 mensen bezochten de première.
Foto’s: Steve Armor

GENESIS AWARDS, BEVERLY HILLS

LOS ANGELES PREMIERE

LONDON PREMIERE
Op 19 mei 2008 vond de internationale prmière van Meat the Truth plaats in het Londense West End. Marianne Thieme en Karen Soeters werden vergezeld door de Britse komiek Dave Spikey.
Foto’s: Thomas Slijper

STILLS
Stills uit de film “Meat the Truth”