Nieuws

Karen Soeters vertrekt als directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation

Karen Soeters vertrekt als directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation

Per 1 december zal Karen Soeters haar taken als directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation neerleggen, om zich volledig te kunnen richten op haar stichting House of Animals.

Karen was sinds de oprichting in augustus 2007 directeur van de Nicolaas G. Pierson Foundation. Ze was projectleider van de veelbesproken klimaatfilm ‘Meat the Truth’, de eerste Nederlandse klimaatdocumentaire, die inmiddels in 17 verschillende talen is vertaald en over de hele wereld werd vertoond. Ze was verantwoordelijk voor de productie van de daarop volgende documentaires ‘Sea the Truth’, ‘De Haas in de Marathon’, ‘One Single Planet’ en #Powerplant en betrokken bij visuele documenten over megastallen en onverdoofd slachten. Daarnaast zijn onder haar redactie de boeken ‘Sea the Truth’ en ‘Meat the Future’ verschenen.

We zijn Karen zeer dankbaar voor haar jarenlange inzet voor de Nicolaas G. Pierson Foundation en wensen haar heel veel succes met het verder uitbouwen van House of Animals. Het ga je goed, je blijft je betrokkenheid inzetten voor de kwetsbaarsten, de stemlozen.

Niko Koffeman, voorzitter NGPF