Nieuws

Aanbieding Meat the Truth op Dag van de Duurzaamheid

Woensdag 9 september 2009 is de Dag van de Duurzaamheid en worden er in het hele land duurzame activiteiten georganiseerd. Op 09.09.09 biedt de Partij voor de Dieren de klimaatfilm Meat the Truth aan voor een speciale prijs: € 7,90 i.p.v. € 12,90! De DVD is te bestellen via de webwinkel van de Partij voor de Dieren.

Meat the Truth heeft al verschillende onderscheidingen gekregen. Op 30 augustus 2009 ontving de film een Eervolle Onderscheiding op het 1e Internationale Filmfestival voor de Rechten van Dieren, dat plaatsvond in Curitiba, Brazilië. En op 15 november 2008 kreeg de film een Eervolle Onderscheiding van de Film Council of Greater Columbus, tijdens het Columbus International Film and Video Festival in de Verenigde Staten.

De documentaire is inmiddels over de gehele wereld vertoond, in landen als Taiwan, Australië, Nieuw-Zeeland, Equador, Canada, Italië, Duitsland, Argentinië, Spanje, Kroatië, Slovenië, Singapore, Portugal en Groot-Brittannië, en is vertaald in 6 verschillende talen: Chinees, Croatisch, Spaans, Portugees, Sloveens en Italiaans. Op het moment wordt er gewerkt aan een Turkse, Duitse en Franse vertaling.